Vigtige retningslinjer for brug og test af din stun gun

Børn er vores første prioritet. Derfor skal forældre sikre deres børns sikkerhed. Disse retningslinjer vil hjælpe dig som forælder overraske dit barn med en stun guns.

Først skal du kende din spænding. Det er bedst ikke at bruge stun gun, hvis dette er umuligt. Stun guns kommer i forskellige spændinger, men den stærkeste er 500.000 volt. Det er nok for en voksen mand at græde.

Når du kender spændingen, er det tid til at inspicere sin plastindpakning. Plast tarme bruges til at gøre stun guns. Du skal inspicere dem for at afgøre, om de er holdbare. Huset må ikke have skarpe kanter.

Stun gun skal flyttes til det ønskede sted. Stationære kontakt sonder tillægger enden ledninger, der kan knyttes til dit mål håndled eller hånd.

Begynd på den yderste del af personens ryg. Hvis du er usikker, eller du stadig har spørgsmål, skal du placere spidsen af din stun direkte på de øverste ribben. Dette vil sætte en koncentreret indsats på personens hjerte og sandsynligvis få ham til at falde til jorden.

Du kan observere resultaterne på afstand. Du bliver måske nødt til at gøre det igen med den anden fyr. Når manden er rolig, kan du begynde at pakke det ud fra stedet.

Pak såret ind med et håndklæde. Påfør mere spænding på det rene område. Vær tålmodig, når du pakker enheden ud, og sørg for, at den er oprejst.

Stun Master Multiworking Card skal holdes forbundet til såret. Dette vil sikre, at kortet ikke er fanget i papir eller stof.

Kontroller, at alle tilslutninger er strammet igen, når enheden er pakket ud. Du bør også inspicere mandens krop for eventuelle elektriske mærker. Se også efter kontakten på stun gun.

Denne enhed forkorter kontakten mellem elektroderne i offerets krop og elektroderne. Dette fungerer på samme måde som et lyn.

Når din angriber er blevet afvæbnet og er på jorden, vil enheden øjeblikkeligt skyde langs længden af de elektriske ledninger. Det vil chokere dine muskler og levere et chok overalt, hvor det rører.

Det vil kun vare omkring 5-10 minutter. Når det løber tør, skal du bruge et specielt nummer for at købe en anden enhed. Dette vil sikre, at din sikkerhed forbliver intakt. Hvis du tidligere er blevet testet af politiet, bør du blive diskvalificeret fra at bruge nogen selvforsvar våben.

Du bør altid bære sikkerhedssele, når du kører bil. Du vil aldrig vide, hvornår en potentiel angriber vil strejke. Uanset hvor alvorligt du forsøger at beskytte dig selv, er det umuligt at forudsige, hvad der vil ske.

Stun Guns bør ikke bruges uden forsigtighed, uanset hvor effektive de måtte være. Du kan teste det med en faktisk angriber for at sikre, at det er behageligt at bruge. Sørg også for at kontrollere elektroderne for korrekt placering, og at de rører faste genstande.

Du kan finde en stun gun i forskellige størrelser og former. Dette giver dig mulighed for at vælge den, der er mest overkommelig og nem at transportere. Uddannelse vil lære dig at bruge hver stun gun og de specifikke funktioner, der er involveret.

Der er mange teknikker, du kan bruge til at øve din stun gun færdigheder på egen hånd. Leje en stungun for en tid er en god idé, før du beslutter dig for at købe en. Ved at købe din egen stun gun, kan du spare penge på leje. Du bliver også nødt til at øve dit selvforsvar våben, som mange af de teknikker, du vil øve på egen hånd vil blive integreret i den, du køber.

Hver stun gun har en 130db alarm, en lommelygte, og to funktioner – en blinkende lys og en 120db advarsel. 130db-alarmen har samme kraft som den menneskelige hørelse. 120db laserstråle stimulerer personens overfladiske muskler.

Leave a comment