Nogle nyttige tips om shopping for baby gynger

Mange forældre føler sig bekymrede over udsigten til shopping for en gynge til deres baby. Baby gynger er typisk designet til at bære to eller tre babyer på én gang. Dette kan dog fungere i nogle tilfælde, og forældre bør føle sig mere trygge ved en udøvende model.

Baby gynger – LATCH System

TheBaby Swings LATCH system er designet, så barnet hurtigt og nemt kan fjernes fra gyngens stropper. LATCH-teknologi, som også er velegnet til småbørnsbiler, gør det muligt. Produktet kan bruges i op til et helt år uden ændringer af gyngens konfiguration.

Der er flere slagsSwings. Deluxe Swings passer til dem, der har større hænder og ikke er så mobile. LATCH giver nem adgang til selen og brugen af spænderne. SureLatch kan findes på visse svingmodeller. Denne funktion hjælper med at få barnet ind og ud. Alle gynger tilbyder denne funktion, herunder Ultra Swings (Sun bounce), Cub Cadet Swings (Cub Cadet Swings) og Ultra Swings (Ultra Swings). Du skal også vide, at de fleste modeller er udstyret med LATCH for sikkerhed.

I visse situationer må køretøjets sikkerhedssele ikke anvendes. En dobbelt eller tredobbelt sving kan være en mulighed, hvis du er i denne situation.

Dobbelt gynger

En dobbelt gynge er et godt valg for forældre med tæt sammentømrede børn. Det giver mere end blot beskyttelse. Rammen kan rumme tre børn. Det kan også fastgøres til en bils bagside eller bruges til andre formål. Nogle situationer kræver, at forældrene rejser med deres børn, både op og nedenunder. En tredobbelt sving er en bedre mulighed.

Tredobbelt Gynger

Triple gynger er en nylig tendens i udstyr design. Disse gynger kan bruges af småbørn op til tre år gamle, der komfortabelt kan sidde på svingrammen. Disse gynger tilbyder en lang rækkevidde, der er perfekt til at holde småbørn “stuck-in’ hip” og for voksne, der ønsker at bevæge sig frit uden at forstyrre baby.

Drejekontakter

Forældre kan hurtigt skifte mellem tilstande ved hjælp af drejekontakt. De kan hurtigt skifte fra en bil til en booster, tilbage til en 5-punkts sele og fra en front, der vender mod et rygløst sæde. Den overordnede enhed er altid tilgængelig for at hjælpe, hvis dit barn reagerer på kontakten ved at klikke.

Timere og dørkontakter

Dørkontakter er en rigtig god idé. En masse situationer kræver, at en forælders køretøj at have sine døre åbnet for børnepasning. Disse kontakter er gode til Ford F250 blandinger og andre døre, der skal åbnes for at få adgang til passagerer eller last. Disse kontakter er ideelle til brug med aftagelige læssere. Til industriel brug er det ikke usædvanligt at se dørkontakter nå hastigheder på 25 mph.

LÅSEN

LATCH ignoreres ofte i lyset af hastigheds-, sæde- eller dørkontakter. Ikke-interractive sæder tilbyder muligvis ikke meget motion, men mange af sæderne vil understøtte det grundlæggende LATCH-system. LATCH, også kaldet Learning Curve, er et system, der er afhængig af barnets naturlige evne og hastighed til at lære balance.

Eksperter bemærker, at mens de oprindelige omkostninger ved LATCH-systemet er højere end standardsystemet, sammenlignet med de samlede omkostninger ved sko / rygsække og hjelme, er forskellen i pris bestemt det værd. Det er nemt at genkende din LATCH-enhed, så snart du passerer den i trafikken. Det kunne endda være dine “rutiner”, når du bevæger dig gennem indkøbscenteret.

Teknologi er vidunderligt! Hvem elsker det ikke? LATCH er absolut en teknologi, der er meget værd for lærere og forældre. LATCH er en fantastisk teknologi for lærere. Du vil se den forskel, det gør i hverdagen. Hvis du selv har børn, vil du hurtigt se forskellen i, hvordan dit barn udvikler sig, når du skifter fra bagudvendt til fremadvendt sæde.

Mange af de læring, der sker i skolerne er specialiseret uddannelse. Dette omfatter undervisning i og praksis af specifikke færdigheder, såsom sikkerhedskørsel, forfølgelsesteknikker og forebyggelse af personskader. Du kan træne dit barn med det samme udstyr, som du gør med aSuper LATCH Teaching System.

Leave a comment