Chia Black frø – Fordele og hvordan du tilføjer det til din kost

Chia frø kaldes ofte chia frø. Men de indfødte i den sydvestlige uønskede ørken henvise til dem som Chia Pans. Chia frø kan give mange sundhedsmæssige fordele, herunder vægttab, appetit reduktion, og energi ekstraudstyr.

Chia frø indeholder mere end 17 vitamin, mere 6 mineraler og mere end 30 proteinkilder. De er en sand levende næringsstof ressource, der har været at give mad til befolkningen i det sydvestlige USA i mange generationer.

Chia anses for at være en insulinafhængig

Mangfoldigheden af næringsstoffer i frøene af chiaplanten er det, der gør dem så gavnlige for menneskers sundhed. På grund af det høje niveau af vitaminer, mineraler og næringsstoffer i frøene, såvel som deres hydrofile natur, menes det, at chias frø kan hjælpe med at reducere diabetesrisikoen.

Hydrofil er frøenes evne til at absorbere vand og langsomt frigive det i kroppen. Teorien er, at kroppen nemt kan absorbere næringsstofferne, hvis frøet kommer i kontakt med væske. Den hydrofile karakter af chia frø gør dem til en glimrende kilde til agouupply.

Chia frø er meget fulde, fordi de kræver en masse energi til at bryde og kan kun holde sig frisk i 2 til 3 dage. For at lave chia gel, blød frøene i ca. 10 minutter i en beholder med filtreret ledningsvand. Når gelen er klar, kan du lave en pasta af den ved forsigtigt at gnide dine hænder sammen. Brug et køkkenrulle til at forme pastaen på en log. Du kan enten lade det tørre naturligt eller forme det til noget, der kan bruges til at bevare mad.

Den dag, jeg var Chiaarian

Jeg blev født i Det Sydvestlige USA den 21. Jeg voksede op i det sydlige Californiens ørken. Jeg elskede alt naturligt. Jeg plejede at ligge ned i timevis, og så ville vågne op til en mælkeagtig agurk og mælk mave. Som otteårig tog min mor os med til en øde, luftig sø til vores koloskopi. Dr.ices identificerer agenturets identiteter. Mine læger erklærede, at jeg havde en polyp, og at jeg ikke ville være i stand til at spise hele min kolon i ti år. Af frygt for mit helbred erklærede jeg over for min mor, at ingen hvide melprodukter var gode for mig og begav mig ud på en rejse for at finde ud af, hvad sund kost betyder.

Rejsen begyndte for mange årtier siden. Selv om jeg har gjort det gennem hvert trin, kan jeg sige, at jeg føler mig mere forbundet med naturlige fødevarer. Det var ikke en nem rejse, men det var bestemt ikke umuligt. Iberries købt på den lokale købmand var ikke altid frisk. Da jeg gik til Drive Thru, var andre kunder fylde deres køretøjer med take-out pizzaer. Men som jeg sidder i en drive-thru, disse smallunny tanker er overalt.

TheShipping frister kommer op, så jeg genoptrykker Thestration (som kan findes i How to Manual af 10 Superfoods). Der er to nye kapitler, der hjælper dig med at forblive sund i denne feriesæson. Vand er afgørende for at opretholde din krops ydeevne på sit højeste og give dig styrken til at fortsætte.

Her er nogle stivelsesholdige fødevarer, der vil holde dig vågen og opmærksom.

* Vand. Vand. Drik mindst et glas vand hver morgen for at øge kroppens PH. Du har seks til otte måneder til at tilpasse sig dit nye miljø, når du er født. Dit PH-niveau falder inden for de første par uger efter ikke at være udsat for ekstern temperatur. Ph balance er måling eller sammenligning, der fortæller dig, hvis det vand, du drikker, er sundt. Du ønsker at være i stand til at finde en god pH-niveau, der ikke forårsager skade på din krop.

* Frugt. * Frugt. Selvom de fleste frugter er ret bløde og højt vandindhold, er det stadig godt for dit helbred. Det er umuligt at fjerne usunde ingredienser fra frugter. Frugt skal købes på det dobbelte af den oprindelige købsdato. Hvis du vil holde den frisk, skal du fryse den.

* Stivelsesholdige.

Leave a comment