Begyndere Guide til det spændende spil tennis

Jeg husker første gang jeg så en tenniskamp op, det var på samme måde som hvordan jeg husker det jeg sad og så det på tv, ved sved dryppende fra dit ansigt, stilen i spillet, hvor konkurrencedygtige det var, og derefter musikken Bryan CourantesRead ‘Jeg synger i mit øre ‘ i hvert minut af kampen. Og hver gang jeg ser en tenniskamp op, får jeg den samme følelse af spænding, at spændingen vokser, så argumenter ville opstå mellem mig og mine tennis venner. Det var indtil jeg så min ven besøger fra Frankrig for at konkurrere i sin første Tennis turnering, kunne jeg ikke tro mine øjne, og jeg ønskede at gå og møde ham.

For dem af jer, der ikke kan huske, hvornår tennis var et spil, at flere spillere stod på en rektangulær 39 fods bane, ville bolden være på en væg på hver side, så det ville hoppe en gang, før spilleren kunne ramme den igen, og tjene bolden over nettet til den modsatte side, det var et spil, der havde tempo og hastighed, så det gjorde spillerne løbe rundt og jage bolden, det var også fordi i disse dage ketsjere var lavet af træ, som gjorde spise bolden med din ketsjer yderst ineffektiv, en bold blev anset for at være omkring 100 miles i timen.

Efter at have spillet på fritidsturné i mange år og vundet mange turneringer købte jeg endelig mine første ketsjere i 2005 i en brugt tennisbutik i Rhode Island kaldet Z part z. Jeg gik og talte med ejeren, og det eneste, han kunne fortælle mig, var, at alle de store tennismærker, der blev solgt i hans butik og resten af dem i butikken, var ejet af Z partz Recreation Center eller i tilfælde af det er co-op. Jeg spurgte ham, om USTA eller USTA Champs kunne sælge i sin butik eller i hans RI butik til dette spørgsmål fik jeg at vide af ham, at kun topspillere i USA på det tidspunkt ville få lov til at underskrive kontrakterne, og så han kunne ikke stå inde for nogen af spillerne i dette år eller den næste.

Dernæst spurgte jeg ham, hvordan han fandt disse topspillere til at købe til sin butik, svarede han, at han købte dem fra en detailbutik, der også sælger tennistøj og sko i Rhode Island, han købte dem ikke selv. Jeg sagde, at det ikke vil være et problem, hvad er din butiksbank, medlemskab forsøger alt for at gøre et salg, gør ham flere penge, så han tænker og spørger mig det virkelige spørgsmål, og han svarede ved at sige: “godt det ville gøre dig flere penge, fordi du ikke behøver at betale dette købe ketsjere, de køber til dig, der normalt kommer fra producenterne og ikke får en rabat på en sportsbutik”?

Ok, så jeg spørger dig igen, hvad er en tennis butik? og du skal vide nu, at der faktisk er 2 typer butikker detailbutikkerne og den brugte tennis butik. En detailbutik (nogle gange kaldet en salesclub eller dateret butik) alt, hvad de sælger, er helt nyt eller næsten nyt, Tennisketsjere og sko er ikke uden for sæsonen, du kan gå købe volleyballs som sent forår, som sensommeren, hvis du vil, kan du finde dem som sent forår og så tidligt efterår.

Derfor er tennis lavet af to typer tennisketsjere og tennisbolde. Tennisboldekan være gule eller hvide, det er ligegyldigt, hvilken slags bold du har i vente, du kan bruge dem på alle baner, uanset om det er på ler, hård bane eller græsset, og det kommer med en dingle, som du kan skyde på en bold rettet mod en bestemt del af banen, f.eks. venstre eller højre hjørne.

Tennisketsjere er lavet af træ og kan have et stykke eller to stykke håndtag, der har skrue øje til at sætte en skrue i toppen af dem og en finger loop for at holde hovedet af ketsjeren på plads. Nogle butikker giver dig mulighed for at ændre grebet blødt eller svært for forskellige grebsstile.

Tennisbolde fås i to forskellige farver (neutral og lys); Begyndere købe en pakker med 7, 8 og 9 bolde for $ 5 til $ 10 hver de er holdbare holdbare og sidste omkring 2 måneder, end den virkelige bolde, du har købt efter et årti med at spille flere bolde, de tilføjer op. Hvis du ønsker at spille flere bolde, du bliver nødt til at købe mindst 2 pakker bolde om året, tro mig det er en masse investeringer, og du får hvad du betaler for.

Leave a comment